Over ons

Fleury Vastgoed

Fleury Vastgoed is gespecialiseerd in de ver- en aankoop en de huur en verhuur van onroerend goed. Voor hypotheken schakelen wij een erkend hypotheekbureau in, die verder kijkt dan de salarisstrook. Het gaat er niet om wat u kunt besteden, maar wat u wilt besteden aan maandlasten.

Wij begeleiden de gehele bemiddeling van A tot Z, zodat onze cliënten zich kunnen richten op de leukere dingen die horen bij een verhuizing, zoals bijvoorbeeld het inrichten van de nieuwe woning.

Fleury Vastgoed is gevestigd in het Laakkwartier op de grens van Oud-Rijswijk en Den Haag. Door haar goede ligging vlakbij uitvalswegen en goed openbaar vervoer, werken wij niet alleen in Den Haag.

Wat mag u als klant van ons verwachten:

Maatwerk en service! Of het nu gaat om taxaties, aan- en verkoop, huur of verhuur van onroerend goed of een hypotheekadvies. Uw wensen staan voorop en Fleury Vastgoed zorgt voor een perfecte realisatie daarvan.  

Geschiedenis:

Fleury Vastgoed is in 1996 opgericht dankzij een bouwkundig ingenieur waar Nataša Kovačević (toen 22 jaar jong) vele verkopen en aankopen voor had gedaan. Hij vond haar onderhandelingen en begeleiding zo goed, dat hij haar wist over te halen om voor zichzelf te gaan beginnen. De naam Fleury is door hem bedacht omdat Nataša over haar hobby bloemschikken had verteld. Dankzij haar inzet en doorzettingsvermogen bestaat Fleury Vastgoed 24 jaar.

Fotogalerij


Makelaars

Not found